Nagyon egyszerű étel, de annál finomabb, már annak, aki szereti a halat. Mellé sütőben sült édeskrumplit készítettem, így pompás ebédünk lett belőle....
Hozzávalók, mennyiségek nélkül: keszeg, só, kukoricaliszt, őrölt paprika, citrom, édes krumpli, olaj vagy zsír.
Elkészítése:
A halat feldaraboltam, sűrűn beirdaltam. Sóztam, fél órát állni hagytam. Ezután paprikás kukoricalisztbe forgattam, és forró zsiradékban kisütöttem.
Citromkarikákkal, a sült édeskrumplival és némi salátával tálaltam.
Jó étvágyat hozzá!
A feldarabolt és beirdalt hal |
Az édes krumpli sütésre előkészítve |
Ó de nagyon guszta!
VálaszTörlésKöszi szépen Éva 😊
TörlésValóban pompás ebédetek lett, mert az egyszerűsége mellett nagyon nagyszerű.
VálaszTörlésKöszönöm szépen kedves Lívia 😊
TörlésNagyon szépen tálaltad. Nem volt szálkás
VálaszTörlés?
Köszi szépen Ani! Nem volt vészes a szálka, mert sűrűn be volt irdalva és jól átsült 😊
TörlésEzt a halacskát talán még én is meg tudnám szeretni, annyira guszta.
VálaszTörlésKöszi Nea! Ezek szerint nem nagyon szereted a halat? 😊
TörlésHű, nagyon jól néz ki! Szeretem a halat, de édesburgonyát még soha nem ettem, bár néha szemeztem vele az üzletek polcain. Legközelebb veszek is belőle.
VálaszTörlésKöszi szépen Melinda, kóstold meg egyszer....
TörlésCsodás! :)
VálaszTörlésKöszi 😊
Törlés