2012. február 14., kedd

Sajttal töltött virsli



Hozzávalók: juhbeles roppanós virsli, füstölt sajt, bacon szalonna, tálaláskor savanyúság vagy mustár, ketchup.

Elkészítése:
Nagyon egyszerű, most a télen már többször sütöttem. 
A virsliket a tetejükön vágjuk be végig, ide helyezzük a ceruza vastagságú sajtcsíkokat, majd mindegyik virslire tekerjünk 1-1 szelet bacon szalonnát, és sütőben süssük meg.
Tegyünk alá sütőpapírt, így nem probléma, ha a sajtból egy kicsi kifolyik.
Nagyon finom ketchup-pal, vagy mustárral is.

A virslik sajttal megtöltve....

... és szalonnába betekerve, sütés előtt



6 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet! Sokszor bajban vagyok, hogy mi is legyen a gyors vacsi, itt a tökéletes megoldás! :)

    VálaszTörlés
  2. Hannka, örülök, hogy tetszik. Idén már háromszor sütöttem, finom, és gyorsan elkészül :)

    VálaszTörlés
  3. Hmm... nagyon fincsi reggeli. De mint Hankka is írja, szerintem egy gyors vacsinak is megfelel. Köszi! :)

    VálaszTörlés
  4. Gabriella, köszi, biztos reggelire is finom, akkora még nem sütöttem, csak vacsira :)

    VálaszTörlés
  5. Gyakran szoktam én is ilyeneket készíteni, a fiúk nem bánnák, ha minden nap ez lenne a vacsi:)

    VálaszTörlés
  6. Én már nagyon régen készitettem ezt a fajta virslit, sajtal töltve, és baconnel át csavarva. Jó kis apptetizer...vagyis elő étel, kis falat nagyságra vágni, és fogpiszkálót szurni bele...guszta, és finom, mindig is elfogadnám szivesen!

    VálaszTörlés