Hozzávalók: juhbeles roppanós virsli, füstölt sajt, bacon szalonna, tálaláskor savanyúság vagy mustár, ketchup.
Elkészítése:
Nagyon egyszerű, most a télen már többször sütöttem.
A virsliket a tetejükön vágjuk be végig, ide helyezzük a ceruza vastagságú sajtcsíkokat, majd mindegyik virslire tekerjünk 1-1 szelet bacon szalonnát, és sütőben süssük meg.
Tegyünk alá sütőpapírt, így nem probléma, ha a sajtból egy kicsi kifolyik.
Nagyon finom ketchup-pal, vagy mustárral is.
A virslik sajttal megtöltve.... |
... és szalonnába betekerve, sütés előtt |
Nagyon finom lehet! Sokszor bajban vagyok, hogy mi is legyen a gyors vacsi, itt a tökéletes megoldás! :)
VálaszTörlésHannka, örülök, hogy tetszik. Idén már háromszor sütöttem, finom, és gyorsan elkészül :)
VálaszTörlésHmm... nagyon fincsi reggeli. De mint Hankka is írja, szerintem egy gyors vacsinak is megfelel. Köszi! :)
VálaszTörlésGabriella, köszi, biztos reggelire is finom, akkora még nem sütöttem, csak vacsira :)
VálaszTörlésGyakran szoktam én is ilyeneket készíteni, a fiúk nem bánnák, ha minden nap ez lenne a vacsi:)
VálaszTörlésÉn már nagyon régen készitettem ezt a fajta virslit, sajtal töltve, és baconnel át csavarva. Jó kis apptetizer...vagyis elő étel, kis falat nagyságra vágni, és fogpiszkálót szurni bele...guszta, és finom, mindig is elfogadnám szivesen!
VálaszTörlés