2022. május 11., szerda

Nyereményem Ani blogjátékán! 🌻



Még húsvét előtt hirdetett Ani, "A parókia konyháján túl" blog háziasszonya egy blogjátékot, ahol tojáslikőrt kellett készíteni. Én is részt vettem a játékon, és nyertem, amit most itt is szeretnék még egyszer megköszönni! 
A nyereményem egy "utalvány" volt, amint ezt vettem, egy 18 cm átmérőjű zománcozott kis serpenyőt, ami régi álmom volt már 😀 - szeretem ezeket a régi típusú edényeket - s ma már fel is avattam, egy finom halacska tálalására.




9 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményedhez és a vásárlásodhoz mert igen szép kis edényt vettél . Nekem is tetszenek , de ez a hal benne igen csábítóan néz ki:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyereményedhez, szép és hasznos kis edénykét vettél az utalvány segítségével. Én is szeretem az ilyen fajta edényeket. A tálalás a hallal pedig nagyon szép.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Éva és Lívia, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  4. Katika, gratulálok a nyereményedhez! Helyes kis serpenyő, én is ezeket a szürke-fehér belső zománcozású edényeket szeretem. :) Marisz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Marcsi! Szeretem én is ezek a zománcozott edénykéket, van már régóta nekem egy hasonló, csak nagyobb. De már rég egy ilyen kicsire vágytam 😀.

      Törlés
  5. Kedves Katalin! Elnézést kérek, hogy ilyen későn válaszolok, de elkerülte a figyelmemet ez a bejegyzés. Nagyon örülök, hogy ilyen helyes kis edényt vettél. Én is szeretem ezeket. További jó blogolást kívánok!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a nyereményhez! Nagyon hasznos és praktikus dolgot vásároltál belőle. Nekem is van hasonló edénykém és nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Nea, én is nagyon szeretem ezeket a "retró" edényeket 😊😊!

      Törlés