Ezeket a finomságokat is a lányom készítette és fényképezte. Egy gyorsan elkészíthető vacsora válhat belőle, finom csípős fűszerezéssel...
Hozzávalók: 4 db készen vásárolt tortilla lap, fél csirkemell kockára vágva, 1 hagyma felszeletelve, piros és zöld kaliforniai paprika, 2 paradicsom kockára
vágva, kevés olívaolaj, só, ízlés szerint csípős paprika- vagy csilipor, oregánó és bazsalikom.
Elkészítése:
A zöldségeket megpirítjuk az olíván, a csirkét is külön megpirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük, majd a kettőt egybe rakjuk és megtöltjük vele a tortilla lapokat.
A zöldségek pirítása |
Már együtt a hússal |
A tortilla, megtöltése előtt |
Gratulálok a Lányodnak, Katalin! Nagyon ínycsiklandozó ételt készített, ami nem is bonyolult, valóan alkalmas akár gyors vacsorának is.
VálaszTörlésKöszönöm Roza! Mostanában több receptet is küldött a lányom, amik részben már fent vannak a blogomon, részben még várnak.... :-)
TörlésNagyon ügyes a lányod! Gratulálok hozzá! Büszke lehetsz rá. A blogjait is néztem már.
VálaszTörlésKöszönjük szépen Ani!
TörlésAz alma, meg a fája... :-)) Nagyon jó recept!
VálaszTörlés