Puncs, meggyes csokis és citromos fagyi gombócok, málnával, valamint menta- és citromfűlevelekkel díszítve |
Hozzávalók: Dr.Oetker fagyipor, tej, meggy, porcukor
Igazából nem is receptnek, mint inkább ötletnek szántam, melyet Édesapámnál, Mözsön készítettem. Kész fagyiporból készültek a fagylaltok, tejjel, a tasak leírása szerint.
Elkészítése:
A csokis változatot leturmixolt és porcukrozott meggyel dúsítottam, a többi fajta csak a fagyiporból és a tejből készült. A port a tejjel csomómentesre kevertem, majd habverővel kicsit felvertem, hozzáöntöttem a meggyet, és fagylaltgépbe öntve kb. 20-25 perc alatt el is készült.
Gyümölcsökkel, valamint menta- és citromfűlevelekkel díszítettem.
Citrom, puncs és vanília fagyi, ugyancsak menta- és citromfűlevelekkel, valamint sárgabarack szeletekkel díszítve |
Ez a kehely így ahogy van, jöhet hozzám! Csodálatos! :P
VálaszTörlésKöszi Gabriella, legközelebb küldök :)
VálaszTörlésNekem is küldhetnél...:)
VálaszTörlésBármelyikből, bármilyen variációban jöhetne egy pohárkával, nagyon jólesne! :)
VálaszTörlésNalunk ilyesmi fel fagyi port meg veletlen sem lehetne talalni...Nagyon gyonyoru...szuper finom, es csoadszep a talalas is:D
VálaszTörlésNagyon kívánatos a kehely! Régebb én is vettem néhányszor fagyiport, de elmaradt.
VálaszTörlés