2022. november 6., vasárnap

12 éves lett a blogom - és blogjáték ennek örömére - "Mindennapi kenyerünk"



12 éves lett a blogom! De olyan, mintha most kezdtem volna el a receptjeim feltöltését. Azóta sok minden változott, sok új ismeretre tettem szert, sok kedves főzni-sütni szerető konyhatündért ismertem meg. 😀

Azóta is ugyanolyan lelkesedéssel tevékenykedek kis konyhámban, sütök-főzök, tálalok, fényképezek, és posztolok. Köszönöm a sok kommentet, elismerést, amit kapok tőletek - így talán nem hiábavaló amit csinálok...  és persze nekünk is megmaradnak egy helyen a receptek, visszatudom nézni, hogy hányféle finomságot ettünk az évek folyamán.

Mindezek örömére szeretnék ismét egy blogjátékra hívni benneteket,

"Mindennapi kenyerünk" címmel.


Játszunk, süssünk, mutassuk meg, hogy milyen kenyeret, kiflit, zsömlét, cipót, langallót, kenyérlángost, pompost, sörkiflit, borkorcsolyát, egyéb töltött kiflit, vagy pizzát, focacciát, töltött pizzát, stb...  tudunk sütni, így tanulhatunk is, és ötleteket is meríthetünk egymástól, hogy családunknak vagy vendégeinknek minél több, változatosabb és egészségesebb kenyérfélét, péksüteményt, vagy éppen partifalatkát tudjunk az asztalra varázsolni.

Nincs más dolgotok, mint megsütni egy kedvenc finomságotokat, lefényképezni, feltenni a blogotokra, ott megjelölni, hogy nálam van a játék, ahova készült az adott étel, és erről értesíteni engem, egy fotó kíséretében, itt: katalin595@gmail.com

A recept és a fényképek is lehetnek régebbiek, de akkor posztoljátok újra. És több recepttel is játszhattok, akkor nagyobb az esély a nyeréshez.
Idén tényleg csak egy jelképes ajándékra van lehetőségem, és csak belföldi játékosok részére. Köszönöm megértéseteket.... de azt hiszem a játék a legfontosabb....

A játék beküldési határideje 2022. december 7. éjféléig tart, amire mindenkit szeretettel várok!

Jó sütést, kellemes időtöltést a konyhában, és utána jó étvágyat az ebéd vagy vacsora elfogyasztásához!




20 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok sok szeretettel! Játéknak örülök remélem lesz időm egy régi bejegyzésemet ismét közzé tenni és azzal jelentkezni!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Katalin! Óriási elismerésem! Nagyon boldog blogszülinapot! :) Süss-főzz még nagyon sok finomságot a családod és az olvasóid örömére. :)
    A blogjátéknak örülök, ha lesz időm sütök valami finomságot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Vanilin, szeretettel várlak a játékhoz! 😀

      Törlés
  3. Szeretettel köszöntelek a blogszületés napodon. Nekem is pont 12 éves a blogom.de én augusztusban voltam 12 éves.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lívia, köszi szépen a jókívánságodat 😀! Abban az időben sokan kezdtük a blogozást, de sajnos sokan le is morzsolódtak....

      Törlés
  4. Nagyon jó ötlet. Biztosan jövök valamivel. Ani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ani, köszönöm szépen, gyere játszani, várlak! 😀

      Törlés
  5. Kedves Katalin! Nagyon boldog blogszületésnapot kívánok! Neked pedig jó egészséget, hogy még nagyon sokáig örömöd leld a blogírásban. Továbbra is várom a remek receptjeidet, a csodás fotókkal feltöltött posztjaidat a kirándulásaitokról, és Édesapád gyönyörű kertjéről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva a kedves soraidat, a jókívánságaidat, szeretettel várlak téged is a játékra! Reméljük jövőre is minden ugyanígy folytatódik majd 😀!

      Törlés
  6. Hihetetlen – hogy milyen gyorsan tud elmúlni (néha) egy évtized.. ..Ha megkérdeztél volna, mióta olvaslak, biztos nem mondtam volna 12 évet…(A magam 15 éve is gyakran hihetetlennek tűnik…) De annyi jó receptet olvastam nálad, hogy azt csak köszönni lehet. Az egy személyes háztartásomban ha nem is mindent de jó néhányat azért kipróbáltam. Nos, csak így tovább ! Mindig lesznek kíváncsi, kísérletező kedvű olvasóid.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen kedves Mari! Az idő sajnos nagyon rohan, gyorsan elszállnak az évek... Örülök, hogy tetszenek a receptjeim, és ki is próbáltál már belőlük. 😀 Ha van kedved, gyere te is játszani, szeretettel várlak!

      Törlés
  7. Köszönöm az invitálást és boldog blogfordulót kívánok neked! Természetesen számíthatsz rám, kisütök valamit... :-DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen Zsuzsa, szeretettel várlak a finomságoddal! 😀

      Törlés
  8. Sok szeretettel gratulálok a blogszülinaphoz! Az enyém is betölti ezt a szép kort az ünnepek után, így tudom mennyi munka, szenvedély és kitartás van a számok mögött. Nem merem biztosra ígérni, de talán én is jelentkezem majd valamivel a játékra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Nea! Munka az van vele elég sok, de ha van időm, szeretem csinálni. A játékra pedig szeretettel várlak! 😀

      Törlés
  9. Gratulálok a tizenkét évhez, még sok-sok blogszülinapot kívánok Neked a saját, meg persze a mi örömünkre is!
    A játékon való részvételt nem merem megígérni... de próbálkozok. Kenyeret hetente sütök, talán egyiket le is fotózom.

    VálaszTörlés
  10. Köszi szépen Melinda! Téged is szeretettel várlak a játékhoz, örülnék, ha sok finom kenyér recept gyűlne össze 😀

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok kedves blogtársaim! Mostanában nincs időm blogolni, de jelentkezem a játékra egy régebbi kenyérroló receptemmel. Boldog szülinapot, drága Katalin, csak ilyen lelkesen vezesd a blogodat továbbra is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen kedves Vicuska! Örülök hogy jelentkezel a játékra, de ha van egy kis időd, szívesen nézném olvasnám a remek új recepteidet 😊.

      Törlés