2017. december 7., csütörtök

A "Hazai mindig jobb" című blogjátékom eredményhirdetése


Eltelt a négy hét, mióta meghirdettem a blogjátékomat, s most eljött az idő, hogy eredményt hirdessek. Sajnos szomorúan kellett tapasztalnom, hogy nem sokan érdeklődtek iránta, de annál nagyobb örömmel fogadtam a két résztvevő, Éva, a "Takarékos konyha" és Ani, "A parókia konyhájából" blogok háziasszonyainak a finomságait. Mindkettőtöknek szívből gratulálok!

Mivel csak ketten játszottatok, ezért úgy döntöttem hogy mindkettőtöket megajándékozom, sőt aki kettőt küldött be, annak két ajándék is jár 😊


És akkor lássuk, hogy mik érkeztek....

Az első beküldő Éva volt, egy finom édességet készített, csokoládés-kókuszos kekszet



Ismét Évától érkezett, most is egy finom zamatos fahéjas-cukros almachips




Végezetül Anitól érkeztek ínycsiklandozó fűszerkeverékek



Kérlek benneteket, hogy a postai címeteket legyetek szíves minél előbb a katalin595@gmail.com -ra elküldeni, hogy az ünnepekre már a karácsonyfátok alatt lehessen a kis csomag.
 
És amit küldeni fogok, egy szerény kis ajándék, a "Zetelaka Székelyföld szívében" című kis útikönyvecskénk egy-egy példánya. Férjemmel közösen szerkesztettük és írtuk a szövegét, a saját fényképeinkkel illusztrálva, melyeket az évek során fényképeztünk erdélyi utazásaink során. S Évának a másik ajándék egy kis Erdélyi Konyha receptes füzet, mert ha már a könyvecske Erdélyről szól, akkor a finomságok receptjei is legyenek erdélyiek.





9 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök hogy szerencsés nyertesed lehettem! Köszönöm ! Sajnálom hogy nem jelentkeztek többen a játékodra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Én is örülök, hogy játszottál :-)

      Törlés
  2. Ennél jobban most semmit sem sajnálok... Nagyfiammal csilikrémet készítettünk és még fotóztam is. Csak a géphez ritkán jutok. Szóval, a két nyertesnek nagyon gratulálok! Megérdemlik az ajándékot! Legközelebb nem hagyom ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy nem jöttél játszani, pedig a csilikrém biztos finom lett!

      Törlés
  3. Drága Katalin! Nagy örömet szereztél. Köszönöm szépen. Sajnálom azért, hogy nem volt több résztvevő. Minden játék áll vagy alig döcög mostanában. Nagy kár. A címemet hamarosan küldöm. Áldott adventi készülődést kívánok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen kedves Ani, örülök, hogy örömet szerezhetek :-)
      A játékok valóban döcögnek, ahogy írod, pedig játszani jó dolog....

      Törlés
  4. Gratulálok Évának és Aninak a szép ajándékokhoz.

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy ilyen kevesen vettek részt a játékban. Azt is, hogy én nem értem ide időben, bár ötletem is volt, de se elkészíteni nem volt időm, nem hogy még közzé is tenni... A két résztvevőnek gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. Lívia, Gerdi, köszönöm! Kár hogy nem jöttetek...

    VálaszTörlés