Ropogós sült hagymával és paprika-paradicsom salátával |
Hozzávalók: sertésmáj, só, bors, liszt, tojás, zsemlemorzsa, hagyma, a kisütéshez olaj.
Finom egytálétel, persze csak annak, aki szereti a májat. Mi igen. Elkészítése is nagyon egyszerű, szinte receptje sincs...
Elkészítése:
A májat felszeleteltem, enyhén sóztam (nem keményedett meg tőle), borsoztam. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepaníroztam. Bő olajban kisütöttem.
Közben felszeleteltem a hagymát, megforgattam lisztben, és külön serpenyőben, kevés olajon ropogósra sütöttem.
Borsós-kukoricás párolt rizzsel és paprika-paradicsom salátával tálaltam.
Közben felszeleteltem a hagymát, megforgattam lisztben, és külön serpenyőben, kevés olajon ropogósra sütöttem.
Borsós-kukoricás párolt rizzsel és paprika-paradicsom salátával tálaltam.
Közelebbről, az egyik szelet félbevágva |
Finom! :)
VálaszTörlésKöszi, az volt :-)
Törlés