Hozzávalók: 1 csirkemell, 15-20 dkg camembert, egy kisebb maroknyi dió, só, liszt, tojás, zsemlemorzsa,
tálaláskor: áfonyalekvár.
Elkészítése:
Egy finom, egyszerűen elkészíthető rántott húsféle, mégsem a megszokott.
A húst felszeleteljük, gyengén kiklopfoljuk, sózzuk. A hús egyik felére rátesszük a sajtszeleteket és a diódarabkákat, majd a másik részét ráhajtjuk. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, olajban vagy zsírban kisütjük, mint egy hagyományos rántott szeletet.
Tálaláskor áfonyalekvárt kínálunk mellé, de majonézes salátával is finom.
Jaj de jól néz ki! Én kérném ezt az adagot :)
VálaszTörlésKöszönöm! Ok, küldöm :-)
TörlésJajjjj - összeszalad a nyál az ember szájában ettől a finomságtól ! Én nagy camembert imádó vagyok, ha nem lenne olyan drága, éjjel-nappal enném. Ezt a variációt nem ismertem, de muszáj lesz egyszer kipróbálnom ! Nagyon csábítóan néz ki.
VálaszTörlésKöszi! Próbáld ki egyszer, biztos nem csalódsz benne :-)
TörlésEz nagyon finom lehet és a kinézete is csodás.. Én is szeretem a csirkemellet is és a camembert sajtot is. Sajnos tényleg elég drága.
VálaszTörlésKöszönöm Lívia! Nálunk szokott lenni akció, akkor olcsóbb, és általában csak akkor veszem :-)
TörlésNagyon guszta, a látványára összefut a nyál a számban. :) Szeretem a csirkés ételeket, szuperfinom lehet.
VálaszTörlésIgen, az volt :-) Próbáld ki egyszer :-)
TörlésÜnnepi ebédnek is megfelelne ez a jó kis"camemberes finomság"
VálaszTörlésTalán nem is munkásabb, mint egy egyszerű rántott csirke, de változatosabb, étvágygerjesztőbb!
Remek!
Köszi szépen :-)
Törlés