2015. július 31., péntek

Ajándék Erikától és gombás lecsó, az egyik receptes fützetből


A Erikától kapott Erdélyi Konyhák

Erikánál nyertem ezt a három Erdélyi Konyhát, melyekben nagyon sok finomságot lehet találni. Még júniusban hirdetett játékot, cseresznyés és meggyes sütit kellett készíteni, és én is játszottam. A három nyertesből az egyik szerencsés én lettem. Már meg is kaptam az ajándékomat és már főztem is belőle, egy gombás lecsót, ami nagyon jól sikerült. Kedves Erika, köszönöm szépen, még egyszer, itt is!

Elsőre elkészíteni ezt választottam, a "Finom Falatok" számból...

...és íme, az enyém ilyen lett


9 megjegyzés:

 1. Gratulálok a nyereményhez, nagyon sok jó finomság lehet azokban a lapokban, így rá nézetre is megállapítottam. Főzzél belőle sok finomságot és mutassad meg nekünk is. Az erdélyi konyhát én is szeretem. Nagyon jól néz ki a lecsód és biztos, hogy finom is.

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a nyereményhez! Nagyon guszta ez a gombás lecsó. :)

  VálaszTörlés
 3. Lívia, Vanilin, köszönöm! Biztos lesz több minden, amit ki fogok próbálni, mert sok minden szép dolog van bannük....

  VálaszTörlés
 4. Itt is gratulálok neked, örülök, hogy megérkezett az ajándékod és annak még jobban, hogy tetszik és már ki is próbáltad a lecsót! Használd egészséggel, főzzél belőle finomakat és mutasd meg nekünk is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még egyszer köszi szépen! Biztosan találok még belőle sok mindent :-)

   Törlés
 5. Gratulálok a nyereményhez! Finomat készítettél belőle! Én is szeretem az Erdélyi Konyha kiadványait, találni bennük elkészítésre méltó recepteket.

  VálaszTörlés
 6. Jó étvágyat a finom erdélyi ételekhez!

  VálaszTörlés