2012. január 21., szombat

Magyarok Asztala Díj - új díj tőlem


Tegnap díjat kaptam Martinellitől, amit ezúton szeretnék még egyszer megköszönni neki!

A díjakkal járó képek, melyeket egymás közt küldünk, kapunk - nem szeretnék senkit megsérteni -, de nekem nem tetszenek. Ami nem nyerte el a tetszésemet, az a képek rajzai, minősége, és hogy a rajuk lévő feliratot szívesebben olvasnám magyarul. Ezért én most nem azt a képet küldöm tovább, amit a Martinellitől kapott díjjal kaptam, hanem "létrehoztam" egy új díjat, egy új képpel.


Ezt a felvételt én készítettem Kunszentmiklós-Bösztörpusztán, még 2008. augusztus 10-én, a Kurultáj nevű rendezvényen, melynek fénypontja volt a Magyarok Asztala elnevezésű estebéd, ahol a magyarok vendégül látták a kazahsztáni madjar törzs képviselőit egy fejedelmi lakomával. 
A képet közösen "dizájnoltuk" a férjemmel, vagyis Ő készítette, én csak mondtam, hogy mi az elképzelésem.
A díjazottjaim, abc sorrendben:

De küldöm mindenkinek, akinek a blogját rendszeresen olvasom.

A díj továbbadási szabályairól csak annyit, hogy
1. Vedd fel a díjat!
2. Köszönd meg, annak akitől kaptad!
3. Tedd ki a blogodba!
4. Add tovább annyi blogtársadnak, amennyit meg szeretnél jutalmazni ezzel a díjjal!

Remélem elnyeri majd a tetszéseteket, és idővel sok díjazott mondhatja el magáról, hogy "gasztroművei" a magyarok asztalára kerültek.



5 megjegyzés:

  1. Katalin nagyon szépen köszönöm! Végre egy magyar feliratú díj! Így nekem is sokkal jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  2. Katalin, nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál, megtisztelő:)

    VálaszTörlés
  3. Katalin, valahogy én is úgy vagyok a díjakkal mint te, viszont a tiedet nagyon jó kezdeményezésnek tartom, már csak azért is, mert arra serkent bennünket, hogy több igazi magyar ételt főzzünk, tanuljunk meg főzni:) Nagyon szépen köszönöm:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Katalin-Petrátol kaptam a gyönyörü dijat, ami eredeitileg tőled jött...a többi dijakat soha nem dudjuk kitöl ered, de talán hogy melyik országbol. Nagyon gyönyörü, és hálás vagyok érte hogy ennyi fárdtságot vettetetk, te, és a férjed hogy szerkeztettetek még hozzzá egy felejthetetlen tisztelt vacsorárol!

    Megjegyzem, engem nem zavar hogy rajzos, vagy bármilyen sztilusu, a dij, megtisztelése, az ami számit!...de idáig még senki nem mutatott fel ilyen gyönyörö dijat rajtad kivül! Nagyon büszke vagyok rá, és RÁD is. Külön neked is megköszönöm, és követem a blogodat. Szivesen várlak az én blogomon, és ugy szintén kövessél!
    Én Floridában élek!

    VálaszTörlés
  5. Mindannyiotoknak köszönöm a megjegyzéseket! A díjat örömmel készítettük.
    Elisabeth, neked külön köszönöm a hosszú beírást. Már nézegettem a blogodat, ügyesen készíted a magyar ételeket! Te lettél az 50. követőm :)

    VálaszTörlés