Hozzávalók: padlizsán, krumpli, paprika, paradicsom, sajt, só, bors, olaj vagy margarin.
Elkészítése:
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal vagy olajjal, rétegesen tesszük bele a zöldségeket, legalulra a karikára vágott krumplit, majd a paprikát, paradicsomot, a tetejére a szintén karikára vágott, meghámozott padlizsánt. Minden réteget sózunk, borsozunk. A tetejét is kicsit meglocsoljuk olajjal, fóliával lefedjük, és sütőbe tesszük. Ha már majdnem megpuhult levesszük a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és szép piros-barnára sütjük.
A hozzávaló zöldségek |
Tűzálló tálba kerül a krumpli, paprika, paradicsom.. |
A tetejére a padlizsánt tesszük |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése