2011. január 23., vasárnap

Rakott padlizsán


Hozzávalók: padlizsán, krumpli, paprika, paradicsom, sajt, só, bors, olaj vagy margarin.

Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal vagy olajjal, rétegesen tesszük bele a zöldségeket, legalulra a karikára vágott krumplit, majd a paprikát, paradicsomot, a tetejére a szintén karikára vágott, meghámozott padlizsánt. Minden réteget sózunk, borsozunk. A tetejét is kicsit meglocsoljuk olajjal, fóliával lefedjük, és sütőbe tesszük. Ha már majdnem medpuhult levesszük a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal és szép piros-barnára sütjük.

A hozzávaló zöldségek

Tűzálló tálba kerül a krumpli, paprika, paradicsom..

A tetejére a padlizsánt tesszük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...