Hozzávalók: egy csirkemell, 30 dkg gomba, egy nagy fej vöröshagyma, só, olaj, liszt, tejföl, fűszerek ízlés szerint: bazsalikom, majoránna, bors, rozmaring, egy húsleves kocka vagy vegyes zöldségőrlemény.
Elkészítése:
A húst csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. Először a hagymát pirítjuk meg az olajon, majd hozzáadjuk a húst és a gombát, amit szintén nagy lángon hirtelen megpirítunk. Felengedjük vízzel, sózzuk, fűszerezzük, majd lefedve puhára főzzük.
Ha megfőtt besűrítjük 2-3 evőkanál tejfölben elkevert liszttel.
Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Az előkészületek |
Megpirítjuk a húst és a gombát |
Kezd főni |
Besűrítés után |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése