2015. október 20., kedd

Töltött tortilla


Ezeket a finomságokat is a lányom készítette és fényképezte. Egy gyorsan elkészíthető vacsora válhat belőle, finom csípős fűszerezéssel...


Hozzávalók: 4 db készen vásárolt tortilla lap, fél csirkemell kockára vágva, 1 hagyma felszeletelve, piros és zöld kaliforniai paprika, 2 paradicsom kockára vágva, kevés olívaolaj, só, ízlés szerint csípős paprika- vagy csilipor, oregano és bazsalikom.

A zöldségeket megpirítjuk az olíván, a csirkét is külön megpirítjuk. Sózzuk, fűszerezzük, majd a kettőt egybe rakjuk és megtöltjük vele a tortilla lapokat.

A zöldségek pirítása

Már együtt a hússal

A tortilla, megtöltése előtt



6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a Lányodnak, Katalin! Nagyon ínycsiklandozó ételt készített, ami nem is bonyolult, valóan alkalmas akár gyors vacsorának is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Roza! Mostanában több receptet is küldött a lányom, amik részben már fent vannak a blogomon, részben még várnak.... :-)

      Törlés
  2. Nagyon ügyes a lányod! Gratulálok hozzá! Büszke lehetsz rá. A blogjait is néztem már.

    VálaszTörlés
  3. Az alma, meg a fája... :-)) Nagyon jó recept!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...