2023. augusztus 26., szombat

Új blogot indítottam 🌼


Nyugat-Magyarország - Dunántúl címmel nyitottam meg a nyolcadik blogomat, melyen az egész Dunántúlról lesznek, illetve már láthatóak képek, az ebben az országrészben tett eddigi utazásainkról, kirándulásunkról...

Garai János szobra
Szekszárdon, velem

Azért nyitottam ezt az újabb blogot, mert Magyarország mindegyik tájegységéről van már egy-egy blogom, csak a nyugati részről nem volt még.

A Hősök Kapuja Veszprémben

A Dunántúl területén elhelyezkedő Budai-hegység, Pilis, Visegrádi-hegység, Gerecse és a Dunakanyar túrázós képei továbbra is saját helyükön, csak a "Pilisjárók" blogomon lesznek láthatóak, mert ez hatalmas képanyag, ezért az ott láthatókat nem másolom ide át, illetve az ezután következők sem lesznek itt.
Valamint a szülőfalumon, Mözsön készült képek is csak a "Mözsi séta" blogomon tekinthetők meg ezután is, mert ez is sok.

A zsámbéki romtemplom

Viszont láthatóak egyéb dunántúli falvak, városok, várak, romok, szép tájak.... amerre jártunk, és melyek kedvesek számomra. 
Egyenlőre a "Pilisjárók", a "Mözsi séta" és a "Dél-Magyarország" blogomról másolok át régebbi képsorozatokat, melyek igazán idevalók, és hűen mutatják be a Dunántúlt, még ha csak dióhéjban is.

Ha érdekel, nézzetek be ide is, előbb-utóbb új bejegyzéseim is lesznek majd.
 
 
Jó böngészést és szórakozást kívánok mindenkinek, aki erre az oldalra vetődik!





10 megjegyzés:

  1. Gratulálok ennyi blogot képpel ellátni nem kis munka. Az élményeitek tárházát dokumentáljátok .További kellemes túrázást és fotózást kívánok nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva, valóban sok időt elvesz a sok blog, de szeretem csinálni. Reméljük, még sokáig tudjuk járni a szép helyeket.

      Törlés
  2. Ó, de csodás ez a blog is, teljesen rabul ejti az embert. Annyi szép hely van kis hazánkban is, jó, hogy megmutatod nekünk is. Rendszeresen olvasni fogom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen Nea, téged is szeretettel várlak olvasni 😊!

      Törlés
  3. Jó ötlet a "rendezés" - már volt, hogy nekem is eszembe jutott, hogy néhány témát kiemelve lehetne két vagy három blogot csinálni, de aztán lusta voltam - mert ez irtózatosan sok munka...Hát gratulálok, ha neked van/lesz türelmed hozzá....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok munka, az biztos, türelmem van hozzá, abban nincs hiány, csak sok idő is kell hozzá, amiből tudjuk mindig kevés van.
      Rendezkedni mindig lehetne valamit, mert újabb ötletek mindig jönnek, de néha úgy érzem, hogy van ami csak engem érdekel, szinte csak magamnak csinálom 😊. De nem baj....

      Törlés
  4. Én is csak gratulálni tudok ehhez a kemény munkához. Nézni fogom minden új bejegyzésedet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Lívia! Sok munka, nem kétség, de szeretem csinálni. Jó nézelődést, ha jössz majd olvasni, nézelődni 😊.

      Törlés
  5. Ott is ragadtam az új blogodon! Nagyon jó végignézni a fotóidat, és rádöbbenni, mennyi szépség van kis Magyarországon, s mennyit kell még megnézni ezek közül. Gratulálok hozzá! Le a kalappal előtted, tudván, hogy mi munka megírni egy-egy bejegyzést. Hát még ennyit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Melinda, örülök hogy tetszik az új blogom, és hogy már nézelődtél rajta. Valóbam nagyon sok időt vesz igénybe egy-egy bejegyzés elkészítése, ahogy írod, a képek válogatásától az átméretezésükön keresztül a feltöltésig és a szöveg megírásáig.... Most csak válogatnom kell a másik blogjaimon, és ami Dunántúl, azt ide is átmásolom. Ez most szerencsére gyorsan megy 😊.

      Törlés