2016. augusztus 4., csütörtök

Rántott máj

Ropogós sült hagymával és paprika-paradicsom salátával

Hozzávalók: sertésmáj, só, bors, liszt, tojás, zsemlemorzsa, hagyma, a kisütéshez olaj.

Finom egytálétel, persze csak annak, aki szereti a májat. Mi igen. Elkészítése is nagyon egyszerű, szinte receptje sincs...
A májat felszeleteltem, enyhén sóztam (nem keményedett meg tőle), borsoztam. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepaníroztam. Bő olajban kisütöttem.
Közben felszeleteltem a hagymát, megforgattam lisztben, és külön serpenyőben, kevés olajon ropogósra sütöttem.
Borsós-kukoricás párolt rizzsel és paprika-paradicsom salátával tálaltam.

Közelebbről, az egyik szelet félbevágva



2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...