Már régebben készült, az unokanővéremnél. Nagyon finom volt, pesztót én ekkor ettem először. A hús is nagyon ízletes volt, jó ízt adott neki a friss bazsalikom is. Érdemes kipróbálni, főleg akinek van saját készítésű pesztója....
Hozzávalók, mennyiség nélkül, a tésztához: spagetti, bolti üveges paradicsompesztó,
a húsos raguhoz: csirkemell, só, bors, majoránna, magyaros fűszerkeverék, olaj, friss bazsalikomlevelek.
a húsos raguhoz: csirkemell, só, bors, majoránna, magyaros fűszerkeverék, olaj, friss bazsalikomlevelek.
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, majd hozzákeverjük a pesztót.
A húst darabokra vágjuk, olajon egy kicsit pirítjuk-pároljuk, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük. Majd kevés vízzel felengedjük és fedő alatt zsírjára pirítjuk.
Tálaláskor a tészta közepére halmozunk a húsból és friss bazsalikommal díszítjük, ami nagyon jól harmonizál a tésztával és a hússal.
A húst darabokra vágjuk, olajon egy kicsit pirítjuk-pároljuk, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük. Majd kevés vízzel felengedjük és fedő alatt zsírjára pirítjuk.
Tálaláskor a tészta közepére halmozunk a húsból és friss bazsalikommal díszítjük, ami nagyon jól harmonizál a tésztával és a hússal.
Ez nekem való, mert nagyon szeretem a paradicsomos, bazsalikomos tésztás ételeket. Az meg még egy jó ráadás, hogy husi is van rajta. Finom lehet és nagyon jól néz ki.
VálaszTörlésKöszönöm Lívia!
TörlésEgy újabb egyszerű és nagyszerű étek! :-) Tudnám szeretni!
VálaszTörlés