2011. november 18., péntek

Újra működik a blogomon a megjegyzések beírása, valamint egy kis hasznos információ a képek nagyításával kapcsolatban


 Tegnap a férjem "meggyógyította" a blogomat, így most újra jól működik a megjegyzések beírása.

Más dolog, de talán fontos lehet, a blogspot Blogger a közelmúltban többször is átalakította a feltöltött képek kinagyításának lehetőségét. A legújabb verzió szerint, ha valaki rákattint egy képre, mert ki szeretné azt nagyítani, akkor egy fekete hátterű ablakban jelenik meg a kép, de csak akkorában, amekkora a képernyőre fér. Ha szeretnétek, hogy a blogoton a képeiteket az eredeti feltöltött méretben lehessen kinagyítani, akkor kattintsatok először a "Beállítások" gombra, majd alatta a "Formázás"-ra, itt pedig a  "Képek megjelenítése átvilágítódoboz használatával" nevű sorban a "Nem"-et válasszátok ki (majd ne felejtsétek el a Beállítások mentése gombot megnyomni :-)), és akkor a régi módon fog ismét történni a képek kinagyítása.
Ezt csak azért írtam le, mert több blogon szerettem volna a képeket nagyobb méretben megnézni, de több helyen sem sikerült.



3 megjegyzés:

  1. áááá, előre örültem. úgy gondoltam (nem figyeltelek pontosan mit írtál)hogy nálam állítom be a képekkel kapcsolatosat, aztán ha be vagyok jelentkezve a profilommal, majd másnál is úgy látom. ahammmm....jó kis pofára esés (mentségemre szolgáljon a jó kis fejfájásom, asszem némi arcüreg gyuszi van kilátásban). de azért jól be van állítva....legalább nálam (is)

    VálaszTörlés
  2. Örömmel értesültem a gyógyulásról :) és kösz a jótanácsot!

    VálaszTörlés