Hozzávalók: filézett pontyszeletek, krumpli, paradicsom és paprikaszeletek, hagyma, füstölt szalonna, olaj, tejföl, só, liszt, pirospaprika.
Elkészítése:
Egy kiolajozott tűzálló tál aljára tesszük a karikára vágott nyers krumplit, erre kerülnek a paprika, hagyma, és paradicsom és szeletek. Mindegyik réteget megsózzuk. A tetejére helyezzük a szalonnával megtűzdelt, sózott, pirospaprikás lisztbe meghempergetett halszeleteket. A végén leöntjük tejföllel, és sütőben (a tálat nem takarjuk le) szép pirosra sütjük.
|
A szalonnával megtűzdelt pontyszeletek |
|
Alulra a krumplit tesszük |
|
Rákerül a hagyma is |
|
A belisztezett pontyszeletek |
|
Végül rákenjük a tejfölt |
|
A készre sült hal |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése