2017. november 6., hétfő

7 éves lett a blogom - és blogjáték "A hazai mindig jobb" címmel

Kívül étcsokis, belül cukrozott naranccsal töltött bonbonok, cukorkadrazséval és -gyönggyel díszítve

7 éve kezdtem el a blogírást, ami nagyon gyorsan eltelt. Ez idő alatt sok újat sütöttem, főztem, sok újat tanultam, és sok kedves ismerősre tettem szert. Adatokkal senkit sem szeretnék untatni, azok látszanak a blogomon, és talán az is tükröződik rajta, hogy mennyire szívesen foglalkozom vele.

Gondoltam játszunk egy kicsit, úgyis rég volt már játék....

A bonbonok közelebbről...

Akkor nézzük a játékot! Készítsetek valamilyen ehető vagy iható "konyhai árut" töltsétek fel a blogotokra, küldjétek el nekem a linkjét és a fényképet, 2017. december 5-ig, a címemre: katalin595@gmail.com

Bármit készíthettek, a legegyszerűbbtől a kreatívig, csak olyan legyen, amit a háziasszonyok nagy része készen vásárol meg, de Ti házilag szívesebben elkészítenétek otthon, mert ugye a hazai mindig jobb 😋
Csak példaképen felsorolok néhányat, hogy mire is gondolok: lehet az túrórudi, kenyér- vagy péksüteményféle, a karácsony közeledtével lehet szaloncukor, a vállalkozóbb szelleműek esetleg megpróbálkozhatnak tortára való marcipánfigurával, de jók a szörpök, likőrök, valamilyen mutatós ízesített-színezett száraztészta, vagy bonbonok, amiből én néhányat csináltam ma, vagy bármi, amit szeretnétek elkészíteni. Minden ötletet szívesen fogadok.

Aki többet küld be, annak nagyobb az esélye a nyerésre, mert annyiszor fog szerepelni a neve a "kalapban", amikor kisorsolom.

Gyertek minél többen, jó ötletekkel, mindenkit szeretettel várok! És lesz egy kis ajándék is, egy kis csekélység, ami még meglepetés...

...és az egyik kettévágva24 megjegyzés:

 1. Szeretettel koszontelek blogszulinapod alkalmaval, kerem az Istenket, hogy adjon Neked erot, egeszseget, kitartast, hogy csak finomakat fozz es ezeket nekunk is bemutasd meg sok sok even at! Puszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen kedves Juci, ha van kedved, gyere játszani, szeretettel várlak :-)

   Törlés
 2. Boldog blogszülinapot kívánok sok szeretettel! Örülök a játéknak igyekszem készíteni olyanokat ami megfelel a játékodra!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen Éva, gyere, szeretettel várlak :-)

   Törlés
 3. Sok szeretettel gratulálok neked és a blogodnak is. Mindig örömmel jövök ide, megcsodálom a sok szép és finom ételt, italt. Igyekszem valamit készíteni a játékodra. Nagyon jó ötletnek tartom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ani, örülök hogy tetszenek az ételeim, italaim, és hogy jó ötletnek találod a játékomat :-) Gyere, várlak szeretettel!

   Törlés
 4. Nagyon boldog blog szülinapot kívánok! Bízom benne, hogy még nagyon sokáig élvezhetjük a finom és változatos ételeidet és az igazán hangulatos fotóidat. Én nagyon szeretek hozzád járni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Nea! Én is remélem, hogy még sokáig süthetek, főzhetek a családom és a vendégeink örömére, és mindenkinek aki ide látogat :-) És persze téged is szeretettel várak a játékomra, valami jó ötlettel :-)

   Törlés
 5. Kedves Katalin, nagyon boldog blog szülinapot kívánok. Jó egészséget, hogy még sokáig süssél, főzzél a családod és a blogodra látogató olvasóid nagy örömére. Én is nagyon szeretek hozzád látogatni.
  Az én blogom is most októberben volt pont 7 éves.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Lívia! Tudom, Te nem szoktál játékokban részt venni, de azért téged is szeretettel invitállak :-)
   Neked is gratulálok a 7 évhez! Rég láttam már nálad új ételeket, de azért remélem, semmi baj nincs....

   Törlés
  2. Köszönöm a gratulációd. Igen, valóban régen tettem be új ételt, de szeptember óta sokféle dolgunk volt ami hónapok óta tart, különböző felújítás. Így aztán se időm, se kedvem nem volt, meg még most sincs kedvem blogolni, csak benézek például hozzád késő este. De remélem, hogy ebben a hónapban vége lesz.

   Törlés
  3. Akkor jó munkát nektek, biztos minden nagyon szép lesz! Aztán várom majd az újabb finomságaidat, ha már egyenesbe jöttetek :-)

   Törlés
 6. Sok szertettel gratulálok! Sok boldog blogszülinapot! Milyen jó, hogy létrehoztad ezt az oldalt és ilyen lelkesen írod. Nagyon szeretem a blogod. Kívánok nagyon sok kitartást és azt, hogy még sokáig süssél főzzél nekünk és a családodnak.
  Lelkes követőd: Vanilin :)

  A játékban megpróbálok részt venni, ötletem már van. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Vanilin a kedves soraidat :-) Én is mindig örömmel nézem a sütijeidet! Szeretettel várlak a játékra, hogy ötleted is van már, az nagyon jó :-)

   Törlés
 7. Katalin, kívánok még Neked nagyon sok boldog blogszülinapot! :-) Egyre kevesebb blogot olvasok, de a tied benne van abban a kevésben. Tetszenek házias ételeid, fotóid, ötleteid. Ez a bonbon is szuper!
  Majdnem egyszerre kezdtünk el blogot írni! :-) Bár én egyre sűrűbben megingok...
  Nem teszek ígéretet, hogy részt veszek a játékban, de megpróbálok, mert én magam is szívesen készítek el sok mindent házilag.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Gerdi, nagyon örülök, hogy a kevés idődből rám is jut! Szeretettel várlak a játékra, biztos ki tudsz találni valami jót :-)

   Törlés
 8. Kedves Katalin, kicsit megkésve kívánok boldog blogszülinapot!! Neked pedig jó egészséget,és kitartást kívánok a sütés-főzéshez és a blogíráshoz. Nekünk olvasóknak pedig még sok-sok finom receptet. Nem ígérem biztosra, de észben tartom a meghirdetett játékot... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Gizi, ha tudsz gyere Te is játszani, szeretettel várom a finomságodat :-)

   Törlés
 9. Kedves Kati! Gratulálok a blogodhoz, a 7 év kitartó munkájához! Szeretem a blogodat, bár sajnos az utóbbi hónapokban kissé hanyagolnom kell a blogok látogatását, valamint a saját blogom írását is - mostanában az egyéb munkák mellett betegápolás a feladatom...:( De ennek a játéknak örülök - a régi szép időket, a blogolás hőskorát idézi fel bennem.
  Kívánok neked további jó blogolást jókedvvel, egészséggel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen kedves Marcsi! Sajnálom, hogy ennyi minden összejött neked...
   Ha van kedved, gyere Te is játszani, szeretettel várlak. Régebben több játék volt, szerettem, általában résztvettem bennük, jó kikapcsolódás volt, még ha nem is jártak mindig ajándékkal :-)

   Törlés
 10. Kedves Katalin, egy kicsit megkésve de én is szeretnék gratulálni a 7 évhez! Kívánok még jó sok évet és, hogy leld örömed továbbra is a blogolásban! :) Ugyan az utóbbi időben nincs időm más blogokat nézegetni és megjegyzéseket írni, de amikor tehetem akkor mindig megnézem milyen finomságokat tettél közzé.
  Sok egészséget és kitartást a blogod folytatásához! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a gratulációt! Sajnálom, hogy kevés az időd, de azért néha nézz be hozzám, ha van rá módod :-)
   Én is szívesen nézelődök nálad :-)

   Törlés
 11. Elkészültem. itt a link. Köszönöm, hogy játszattam.
  https://korsocska.blogspot.hu/2017/11/fuszerkeverekek-katalin-jatekara.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ani, nagyon jó fűszerkeverékeket állítottál össze. Én köszönöm hogy játszol :-)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...