2013. március 13., szerda

Ünnepre!


Éva, a "Takarékos konyha" blog írója kedves játékot talált ki húsvétra. Ismertessük, hogy mit tennénk szívesen az ünnepi asztalra. Választott két blogtársát, akinek a menüjére kíváncsi volt, s az egyik "kiválasztottja" én lehettem. Ezért most bemutatok néhány húsvéti fogást, reggelire, ebédere, vacsorára, vagy a nap bármely szakára..., a régebbi bejegyzéseimből, melyek nekem kedvesek, remélem másoknak is elnyeri a tetszését. A képaláírásokra kattintva megjelenik az eredeti bejegyzésem.

A két kiválasztottam egyike innen a "szomszédból" való, a másik a tengerentúlról. Kíváncsian várom, hogy ők hogy készülnek az ünnepre....

Tehát, akiket szeretnék megkérni, hogy ők is mutassák meg, hogy mit tesznek szívesen az ünnepi asztalukra:



Kérnélek benneteket hogy adjátok tovább a játékot olyan két blognak, akikre kíváncsiak vagytok,
hogy milyen finomságot tesznek az asztalukra az ünnepek alatt?     


A saját menüm, amit ajánlani szeretnék:

6 megjegyzés:

  1. Ez igen, igazi vendégvárós asztal! Nagyon szépek és igen finomak. Nagyon tetszik az első a csirkésed lehet hogy azt megpróbálom megcsinálni!Köszi hogy folytatod a játékot!

    VálaszTörlés
  2. Finomságos összeállítás! A csigakalácsot most különösen megkívántam, annyira jól néz ki a fotón (egyébként is a kelt tészták a gyengéim...).

    VálaszTörlés
  3. Katalin, köszönöm, hogy engem választottál, jó érzés hogy pont engem és Elisabethet választottál, nagyon szeretem az ő blogját, ő is gyakran jár hozzám:)
    A menüd pedig, hát... ENNIVALÓ:)
    A hétvégén fogom közzétenni az én menümet, mert addig még be van tervezve egy egyszerű kis kokárda süti:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis összeállítás, emlékszem is a bejegyzésekre, de jó volt feleleveníteni és egy csokorban újra látni ezeket a finomságokat!

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok! Kati kíváncsian várom a menüdet :)

    VálaszTörlés
  6. Drága Katalin, éppen most nyitottam ki a blogomat, már napok óta nem is néztem be...annyi sok minden össze jött megint nálunk, és kénytelen voltam be kukkantani még a saját blogomra is!

    Nagy örömmel láttam a meghivódat erre a kedves játékra, nagyon szépen köszönöm, nálunk is van ez az ünnepeket allatt, de nem tesznek meghivót, csak saját módjukra csinálják...ez meg sokkal jobb, és igy többen részt vesznek.

    Köszönöm hogy engem is választottál, ugy szintén a Katit is, akinek én is szeretem a blogját, és az atentikus Erdélyi ételét. A tiédröl meg nem is beszélve hogy mennyi sok fantasztikus dolgokat fel teszel amiket készitesz.

    A te ajánlásaid valami csodásak, persze imádom a májgombócos levest amit nagyon régóta már nem készitettem, a kálácsod is gyönyörü, persze a töltött bárány hus is nagyon guszta és finom, a gyümölcs tortád...igazi tavaszias, és a diszités nagyon kreativ, könnyü, mint a pehely, és izletes!

    Igyekszem már is a hétvégére fell tenni, és meghivni innen egy vendéget, és MO-ágrol egy másodikat is Mégegyszer, köszönöm a kedves mieghivódat, és szivesen tovább is adom!
    Puszillak

    VálaszTörlés