tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post4799828037231353040..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: AlmacsatniKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-75663514774224942752017-01-16T11:06:42.886+01:002017-01-16T11:06:42.886+01:00Köszi Ani, gyors voltál :-)
Igen, szép világos mar...Köszi Ani, gyors voltál :-)<br />Igen, szép világos maradt az alma, talán a narancslétől.<br />Sok sikert és jó étvágyat hozzá, ha elkészíted :-)<br />Megnéztem a szilvacsatnidat, nagyon finom lehet az is! Így most hogy látom, emlékszem rá, hogy decemberben már láttam :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-13598857153484085432017-01-16T10:59:06.078+01:002017-01-16T10:59:06.078+01:00Nagyon örülök ennek a receptnek. Nem is gondoltam ...Nagyon örülök ennek a receptnek. Nem is gondoltam volna, hogy almából is lehet. Szilvából és zöld paradicsomból már készítettem. http://korsocska.blogspot.hu/2016/12/szilva-chutney-gasztroajandeknak.html<br />Egész biztosan ezt is ki fogom próbálni. Szépen megmaradt a színe a tiédnek.Anihttps://www.blogger.com/profile/11111765272919689990noreply@blogger.com