tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post4045174627262754136..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: Damfknödel, a tolnai szilvalekváros gőzgombócKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-33210130542144626312017-08-10T15:25:42.976+02:002017-08-10T15:25:42.976+02:00Köszi Vanilin! Készítsd el egyszer :-)Köszi Vanilin! Készítsd el egyszer :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-72204758756865448102017-08-09T23:32:41.049+02:002017-08-09T23:32:41.049+02:00Én sem ettem még ilyet, de szívesen megkóstolnám, ...Én sem ettem még ilyet, de szívesen megkóstolnám, finom lehet. :)Vanilinhttps://www.blogger.com/profile/11758895502043881205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-90403043575618449652017-08-09T17:19:06.696+02:002017-08-09T17:19:06.696+02:00Köszönöm Lívia, és jó étvágyat hozzá, ha elkészíte...Köszönöm Lívia, és jó étvágyat hozzá, ha elkészíted :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-21967698676727020882017-08-09T17:18:04.865+02:002017-08-09T17:18:04.865+02:00Próbáld ki egyszer :-)Próbáld ki egyszer :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-63783471939330393562017-08-08T18:07:30.500+02:002017-08-08T18:07:30.500+02:00Még sosem ettem gőzgombócot, szívesen megkóstolnám...Még sosem ettem gőzgombócot, szívesen megkóstolnám.Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-66856720649186892092017-08-08T15:37:12.218+02:002017-08-08T15:37:12.218+02:00Ez szuper, ahogy kisült még a morzsa nélkül, guszt...Ez szuper, ahogy kisült még a morzsa nélkül, guszta lett nagyon megkóstoltam volna. Jöhet minden ami kelt és lekváros, pláne szilvalekváros.<br />Ismerem ezt a gombócot, de még nem nem készítettem. Kifogom próbálni. Zsemlemorzsát nem teszek rá, mert az ismert szilvás gombócomra - ami ugye burgonyás - sem zsemlemorzsát teszek, hanem pirított búzadarát, amit kevés vízzel kevergetve főzni kell, amíg beszívja a vizet és megdagad, ezután morzsalékosra keverem.<br />Gondolom, hogy ezen sokan csodálkoznak, de én nem szeretem a zsemlemorzsát csak a rántott húson, rántott csirkén stb.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.com