tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post3157443920722327713..comments2024-03-28T09:53:42.466+01:00Comments on Katalin konyhája: Banános szilvalekvárKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-51876737765672247932016-09-28T09:36:32.206+02:002016-09-28T09:36:32.206+02:00Köszönöm, az volt :-)Köszönöm, az volt :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-86020183864952881692016-09-27T21:11:46.117+02:002016-09-27T21:11:46.117+02:00Nagyon különleges, finom lehet. :)Nagyon különleges, finom lehet. :)Vanilinhttps://www.blogger.com/profile/11758895502043881205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-80541407691359272692016-09-27T08:00:56.779+02:002016-09-27T08:00:56.779+02:00Köszi! Én is örülök :-)Köszi! Én is örülök :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-37144164009331880752016-09-27T07:59:14.073+02:002016-09-27T07:59:14.073+02:00Hát ez is csalóka, mert nagyon kicsik az üvegek. D...Hát ez is csalóka, mert nagyon kicsik az üvegek. De ennyi lett belőle, és egy kevéske még maradt a kis tálkába is, ami kb. 10 cm átmérőjű. A legnagyobb üveg, amire a címkét tettem, az 2 dl-es, és a szögletes is kb. annyi lehet. A másik kettő pedig jóval kisebb :-) Szeretem ki üvegekbe tenni, mert nem vagyunk nagy lekvárevők :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-81452988983285090562016-09-27T07:55:09.565+02:002016-09-27T07:55:09.565+02:00Szépek lettek! Örülök hogy elkészítetted !Szépek lettek! Örülök hogy elkészítetted !Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-58202941431435059732016-09-27T07:53:06.999+02:002016-09-27T07:53:06.999+02:00Köszi Lívia! Én már pár éve mindig fahéj és szegfű...Köszi Lívia! Én már pár éve mindig fahéj és szegfűszeg ízesítéssel főzöm a szilvalekvárt, egyszer almával is dúsítottam, de vörösborost még nem csináltam. Pedig az is finom lehet :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-75630750393053132652016-09-27T00:08:31.182+02:002016-09-27T00:08:31.182+02:00Még annyit kérdeznék, hogy 60 dkg szilvából és 3 b...Még annyit kérdeznék, hogy 60 dkg szilvából és 3 banánból hogyan lett négy üveg lekvárod? Nem látom nagynak az üvegeket, de hihetetlen. Én is mindig kis üvegekbe rakom, de 3 kg-ból is csak négy üveg lesz. Persze én jobban megfőzöm, és nem használok dzsemfixszet sem. Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-50701802594681914562016-09-26T23:58:22.361+02:002016-09-26T23:58:22.361+02:00Ma én is szilvalekvárt főztem, de már másodszor, m...Ma én is szilvalekvárt főztem, de már másodszor, mert egyszerre 3 kg-nál többet nem készítek. Én teljesen natúr készítem, tehát cukor nélkül, mert a besztercei szilvát vásárolom, ami finom édes fajta.<br />Még nem készítettem más gyümölccsel együtt, csak olyat ami fűszeres pl. kevés vörös bor, fahéj, szegfűszeg. Ez a változat nagyon finom sült libacomb mellé.<br />Finom lehetett a lekvárod.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.com