tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post6396371013527977852..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: Párolt rizs változatokKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-15329842674828664582012-02-13T12:07:46.628+01:002012-02-13T12:07:46.628+01:00Éva, köszönöm!
Vicuska neked is köszönöm a jó tip...Éva, köszönöm! <br />Vicuska neked is köszönöm a jó tippeket, ki fogom próbálni!Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-20239305125069615152012-02-10T22:33:07.477+01:002012-02-10T22:33:07.477+01:00Petrezselymet szinte mindig teszek bele, és általá...Petrezselymet szinte mindig teszek bele, és általában a párolás előtt megfuttatom olajon. Spenótos rizst is szoktam készíteni, nagyon szeretem. Iránban krumplikarikákat tesznek alá és mire készen van a rizskása, megpirulnak a szeletek alatta- olyan finom tud lenni és érdekes ízt ad a rizsnek. Próbáld ki. A fedő alá tegyél egy konyhakendőt, hogy a felesleges gőzt magába szívja.Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-47034298071052495422012-02-10T15:46:42.198+01:002012-02-10T15:46:42.198+01:00Nekem bármilyen formában jöhet imádom a rizst. Fér...Nekem bármilyen formában jöhet imádom a rizst. Férjuram kukoricásat biztos nem enné meg, a zöldborsóval készültből pedig a kis unokám kézzel szedi ki a borsót azért mert azt szereti. Általában petrezselyemmel szoktam vagy a borsóval, pedig milyen guszta a répával vagy kukoricával készült is.Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com