tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post5376067132337405500..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: Tonhal rántva, lenmagos bundábanKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-8466401346660776702013-12-15T10:35:39.572+01:002013-12-15T10:35:39.572+01:00Jól is jönne ebédre ma, nagyon finom. Jól is jönne ebédre ma, nagyon finom. Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-71497899514894922022013-12-11T09:02:00.556+01:002013-12-11T09:02:00.556+01:00Köszi Elisabeth! Nálunk nem olyan drága a tonhal, ...Köszi Elisabeth! Nálunk nem olyan drága a tonhal, legalábbis a többi halhoz viszonyítva.<br />Ilyen bundában bármilyen más hal is kisüthető, biztos hogy finom lesz....Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-85052761399669201802013-12-10T19:22:08.792+01:002013-12-10T19:22:08.792+01:00Katalin, én imádom a friss tonn halat, de nálunk i...Katalin, én imádom a friss tonn halat, de nálunk it borzasztó drága, egy KÉZ és LÁB drága ára. Én még nem is vettem házilag készitésére mert az helyett vehetek sok féle más fajta friss halat vagy tengeri kagylót, és rákot. Csorog a nyálam...annyira finom lehet a bepanirozott, lenmag és szezám maggal. Nekem van fekete, és fehér szezán mag, nagyon finom az Ázsia receptekhez!Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/06067009428999484965noreply@blogger.com