tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post5296488313820162624..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: Diós tésztaKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-16291054006740909552018-05-28T09:25:24.522+02:002018-05-28T09:25:24.522+02:00Köszönöm :-)Köszönöm :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-29789980978149471622018-05-27T18:13:23.817+02:002018-05-27T18:13:23.817+02:00De finom!!!!De finom!!!!Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-61394473612339762022018-05-18T12:14:45.017+02:002018-05-18T12:14:45.017+02:00Köszi Lívia, örülök, hogy neked is jobban ízlik a ...Köszi Lívia, örülök, hogy neked is jobban ízlik a házi tészta :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-63790779671694388662018-05-18T12:13:17.280+02:002018-05-18T12:13:17.280+02:00Ha van időm, akkor szívesen csinálok házi tésztát,...Ha van időm, akkor szívesen csinálok házi tésztát, főleg így, evvel a kis masinával :-)Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-25097153543131149722018-05-17T20:28:10.766+02:002018-05-17T20:28:10.766+02:00Nagyon szeretjük a diós, a grízes tésztát lekvárra...Nagyon szeretjük a diós, a grízes tésztát lekvárral, de a mákos stb. kifőzött tésztát is. Most is elfogadtam volna, nagyon jól néz ki, az ízét pedig ismerem, mert én gyakran készítem.<br />aranyos fodorka jól írta, hogy elkényelmesedtünk, mert a boltit vásároljuk, pedig valóban jobb a házi.Líviahttps://www.blogger.com/profile/09617895734356518696noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-60208015256224122522018-05-17T18:05:38.519+02:002018-05-17T18:05:38.519+02:00Már nem is tudom, melyik szekrény aljába dugtam az...Már nem is tudom, melyik szekrény aljába dugtam az én kis tészta-gépemet. Elkényelmesedik az ember.... Pedig a saját készítésű tészta, meg a "bóti" közt óriási a különbség.aranyos fodorkahttps://www.blogger.com/profile/09070832364750516151noreply@blogger.com