tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post3347023975654045917..comments2024-03-28T11:26:43.964+01:00Comments on Katalin konyhája: Édes-savanyú csirkemell, csípős szecsuáni csirkemell és kínai sertéscomb ropogós zöldségekkelKatalinhttp://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-65538418938467949902011-09-05T08:48:36.857+02:002011-09-05T08:48:36.857+02:00Nagyon tetszik. :)))Nagyon tetszik. :)))Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-21168706464792326112011-09-04T20:07:09.718+02:002011-09-04T20:07:09.718+02:00Én kínai étteremben, itt Budapesten ettem először...Én kínai étteremben, itt Budapesten ettem először kínai kaját, akkor én is kicsit idegenkedtem tőle, de nagyon finom, hamar meg lehet szokni. A férjem még régen, munkaügyben járt Kínában, ott ő "igazibb" kínai ételeket evett, amik sokkal különlegesebbek, és európai embernek kicsit szokatlanok voltak. Itthon legtöbbször ezt a fajtát szoktuk elkészíteni, amit a lányunk is nagyon szeret.Katalinhttps://www.blogger.com/profile/15129674439293537345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-710297354714166218.post-14175295898121984922011-09-04T19:55:00.972+02:002011-09-04T19:55:00.972+02:00Nagyon jól hangzik, bár én még sosem ettem igazi k...Nagyon jól hangzik, bár én még sosem ettem igazi kínai ételt, így számomra még idegen kicsit.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.com